Tervetuloa mukaan Aurinkorannikon sydänyhdistyksen toimintaan! Olemme toimineet aktiivisesti vuodesta 2007. Liikuntaa, luentoja, verenpaineen mittausta, vertaistukiryhmä.... Tarjoamme paljon erilaista toimintaa kevät- ja syyskausina jäsenille ja kaikille sydänterveydestä kiinnostuneille.

Liity tästä jäseneksi ja tuo ystäväsikin mukaan! Vuoden 2019 jäsenmaksu on 25 euroa. Saat Sydänlehden viisi kertaa, ja toimintaesitteemme kaksi kertaa vuodessa sekä alennusta yhteistyöyrityksiltämme, kuten 30 % alennuksen Labco Laboratorion testeistä.

Jos liityt mukaan toimintaamme perheenjäsenenä tai olet jo toisen sydänyhdistyksen jäsen, on jäsenmaksu vain 19 euroa (ei sisällä toista lehteä).

Katso muut Aurinkorannikon Sydänyhdistyksen jäsenedut tästä linkistä. Myös Sydänliitolla on rahanarvoisia etuja, jotka näet täältä.

Jäsenenä tiedät enemmän sekä olet tukemassa sydäntyötä ja mahdollistat sen jatkumisen Aurinkorannikolla.

Täytä liittymislomake tästä.  Valitse yhdistykseksi Aurinkorannikon Sydänyhdistys.